| Megtekintve: 1 873

Halaskönyv – Balogh Zoltán (A közművelődés háza, Tatabánya)


Balogh Zoltán (A közművelődés háza, Tatabánya)


Halaskönyv


A XI. Országos És II. nemzetközi Akvarista-Terrarista találkozó és Kiállítás alkalmából

magánkiadás, Tatabánya, 1987Tartalom:M A T O E Tatabánya Területi Egysége

Egy éve működik Tatabányán a MATOE (Magyar Akvarista és Terrarista Országos Egyesület) akvarista szakköre.

Hetenkénti összejöveteleinkhez a Közművelődés Háza és az Úttörő-ház ad otthont. Alakulásunk óta több, kisebb rendezvénnyel mutatkoztunk be az érdeklődőknek. Ez a kiállítás azonban országos szintű, mely reméljük, megnyeri tetszésüket. A kiállítás anyagát igyekeztünk úgy válogatni, hogy az ismert halak mellett, ritkaságokat is láthasson a közönség. A kiállítás megrendezésének lehetőségéért a szakkör. nevében köszönetet mondok elsősorban a Közművelődés Házának, és mindazoknak akik a technikai eszközöket, a bemutatott-állományt biztosították, vagy szabadidejüket áldozták fel a rendezvény sikeréért. Szakkörünk ezután is mindent megtesz, hogy segítse az akvarisztika és terrarisztika iránt érdeklődőket. Minden jelentkezőt szeretettel várunk!

Balogh Zoltán szakkörvezető

BEVEZETÉS

Napjainkban egyre több szó esik az ember és a természet kapcsolatáról. Gyönyörködni a természet nyújtotta látványban mindenki szeretne. Munkából hazaérve a fáradság többnyire erősebb és csak a szendék marad meg. Mégsem törvényszerű lemondani a természet csodálatáról. Egy csöppnyi kis természetet mindenki belophat lakásába, ehhez elegendő egy jól berendezett akvárium. A szobában elhelyezett medence nemcsak halat jelent. A hozzáértéssel berendezett akvárium dísze a lakásnak. Az állatok etetése, szaporodása, viselkedése nap, mint nap érdekességekkel szolgál. A medence növényvilága, a virágokat kedvelőknek is sok örömet nyújthat. Városokban, a lakótelepi lakások többsége központi fűtéses, ezért túl száraz a levegő. A szobában elhelyezett 1 — 2 akvárium ezt a hétköznapi kellemetlenséget is megszünteti és varázslatos hangulatot teremt esténként a megvilágított medence látványa. Ahhoz, hogy ne csak ideig óráig maradjon meg ez a látvány, feltétlenül szükséges néhány olyan alapismeret elsajátítása, amely befolyásolja halaink és növényeink életét. E kiadvány ismerteti a legfontosabb tudnivalókat és útmutatást nyújt a legismertebb díszhalak tartásához.ISBN:
Méret:
24 x 17 cm
Oldalszám:
47
Kötés:
tűzött
Példányszám:
Nyomtatta:

KÉPEK:
Katalógusba került:
2010-01-25 óta szerepel a katalógusban.
Frissítve:
2010-01-25 02:01

Adatok

Katalógusba került:

2010-01-25

Frissítve:

2010-01-25 02:01

Katalógus ID:

No. 5542


Kategória választó

Magyar akvarista könyvek (54) | Külföldi akvarista könyvek (13) | Haltani szakkönyvek (8) | Ismeretterjesztés (20) | Akvarista lapok, folyóiratok (8) |

Akvarista lapok, folyóiratok kategória fajböngésző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük