| Megtekintve: 2 186

AKVÁRIUMKALAUZ – Kjell Fohrman


Kjell Fohrman


AKVÁRIUMKALAUZ


Back to Nature - Vissza a természethez

Galápagos Bio-Art Stúdió, Budapest, 200?Tartalom:Egy szép akvárium, amelyet mutatós növényekkel dekorálunk és ékszerként ragyogó pontylazacokkal telepítünk be, egy akvárium, mélyét impozáns szikladarabokkal és fantasztikus színű Malawi tavi bölcsőszájú .halakkal ékesítünk, vagy egy akvárium pazar diszkoszhalakkal és békés harcsákkal! Nos, ez az, ami igazán szemet gyönyörködtető, és minden ízlésnek megfelel. Egy akvárium, amely nemcsak bútordarab, de a nappaliban elhelyez az élő természet egy darabkája – ez egy nagyszerű látvány!

Egy akváriumot beindítani felelősséget jelent benne lévő élőlényekkel szemben, hogy a betelepített halak jó kondícióban és egészségben maradjanak. Ez a „Back to Nature” akváriumi kalauz több mint 600 színes fotót tartalmaz, és minden szükséges jó tanácsot, melyek egy akvárium beindításához és fenntartásához szükségesek (mint pl. az akvárium mérete, dekorálása, akváriumi növények; akváriumi technológiák, az akvárium vízkémiája, a halak táplálása, szaporítása, a halbetegségek és kezelésük, valamint az is, hogy hogyan vásároljunk halakat stb.) bárki számára, aki egy akváriumot akar beállítani. Több mint 550 hal és növény ismertetése és leírása található a könyvben, fényképekkel illusztrálva, melyekhez rövid képaláírások is tartoznak.

Ez a könyv a „Back to Nature” sorozat 5. tagja. Az előzőek a következők voltak: A Tanganyika-tavi és Malawi-tavi bölcsőszájú sügérek, Harcsafélék, és a Diszkoszhalak (ez utóbbiak magyar nyelven nem jelentek meg, azóta pedig az L-harcsákról és nano akváriumokról is készült kötet külföldön). A „Back to Nature” sorozat nemzetközileg is nagyon népszerű az akváriumi könyvek sorában — ez a kötet is 8 különböző nyelvin jelenik meg!

A könyv szerzője KJELL FOHRMAN (Jonsered, Svédország) több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik az akvarisztika területén, mint hobbi-, és mint professzionális akvarista. Nemcsak az akváriumi halak tartáséban, de tenyésztésükben is igen járatos. A hosszú évek során több száz cikket írt már akváriumi magazinokba, és hatalmas mennyiségű akvarisztikával kapcsolatos anyagot lektorált többek között az afrikai bölcsőszájú halakról, az akváriumi dekorációról, akváriumi technológiákról és vízkémiai kérdésekről, valamint a díszhalak vadon befogásáról. Hosszú évek óta, folyamatosan az NCS (Skandináv Cichlida Társaság) és a ZOO RF (a Svéd Hobbiállat Kereskedelmi Társaság) elnöke.ISBN:
963-004-576-1
Méret:
25 x 17 cm
Oldalszám:
192
Kötés:
Fűzött kemény papírkötés
Példányszám:
Nyomtatta:

KÉPEK:
Katalógusba került:
2008-12-28 óta szerepel a katalógusban.
Frissítve:
2008-12-28 02:12

Adatok

Katalógusba került:

2008-12-28

Frissítve:

2008-12-28 02:12

Katalógus ID:

No. 5522


Kategória választó

Magyar akvarista könyvek (54) | Külföldi akvarista könyvek (13) | Haltani szakkönyvek (8) | Ismeretterjesztés (20) | Akvarista lapok, folyóiratok (8) |

Magyar akvarista könyvek kategória fajböngésző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük