| Megtekintve: 2 980

Halak és akváriumok – Thierry Maitre Allain és sokan mások


Grieg Allain, Philippe Burnel, Franck Delanoy, Fabian Liberge, Thierry Maitre Allain, Marc Maurin, Marie Paule


Halak és akváriumok


Akváriumok elkészítése, berendezése, kezelése Larousse

M-érték kiadó, Budapest, 2003Tartalom:Ez a színes és tartalmas munka, lépésről lépésre bemutatja és elmagyarázza, hogyan kell felállítani, berendezni és fenntartani egy édesvízi vagy egy tengeri akváriumot.

Szeretné tudni, hányféle akváriumfajta létezik? Ebben a könyvben, pompás fotók kíséretében, leírást talál mindazokról az akváriumfajtákról, melyeket otthonában is felállíthat. Szeretné megtervezni a saját akváriumát? Ebben a könyvben válogathat a különféle halak, növények és gerinctelenek között, de azt is megtanulhatja, hogyan kell berendezni egy olyan vízi tájat, amely a benne lakóknak is megfelel és a tulajdonos szemét is gyönyörködteti.

Szeretne berendezni egy ilyen akváriumot? Ebből a könyvből megtudhatja, milyen minőségű vizet igényelnek az akvárium leendő lakói, s hogy milyen berendezésekre, készülékekre (szűrő, légpumpa, fűtőtest, stb.) van szüksége ahhoz, hogy jól működjön egy akvárium.

Szeretné élettel megtölteni az akváriumát? Ebben a könyvben benne van, hogyan s mivel kell etetni a halakat és a gerincteleneket, megtanulhatja, hogy kell meggyógyítani egy beteg halat, hogyan kell ápolni a vízinövényeket, mivel s hogyan segítheti a halak szaporodását, és azt is, hogyan kell karbantartani az akváriumot.

Szeretné megismerni az akváriumban tartható fajokat? Ebből a könyvből megtanulhat azonosítani 176 féle édesvízi és tengeri halat, 45 növényt és 32 gerinctelen állatot, és praktikus tanácsokat is kap minden fajra vonatkozólag. Íme, egy gazdagon illusztrált kézikönyv, mely segít Önnek abban, hogy megteremthessen otthonában egy varázslatos vízi világot.ISBN:
963-9519-24-3
Méret:
29 x 22 cm
Oldalszám:
328
Kötés:
papírkötés keménytáblás cérnafűzés
Példányszám:
Nyomtatta:

KÉPEK:
Katalógusba került:
2010-01-25 óta szerepel a katalógusban.
Frissítve:
2017-07-23 12:07

Adatok

Katalógusba került:

2010-01-25

Frissítve:

2017-07-23 12:07

Katalógus ID:

No. 5534


Kategória választó

Magyar akvarista könyvek (54) | Külföldi akvarista könyvek (13) | Haltani szakkönyvek (8) | Ismeretterjesztés (20) | Akvarista lapok, folyóiratok (8) |

Magyar akvarista könyvek kategória fajböngésző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük