| Megtekintve: 2 014

Akvarisztika – dr. Ács Eszter, Mándics Dezső


dr. Ács Eszter, Mándics Dezső


Akvarisztika


TESCO-Otthon

Panemex Könyvkiadó Kft., Budapest, 2002Tartalom:Az AKVARISZTIKA című kötet az akváriumok berendezéséről, karbantartásáról és az akváriumi halak gondozásáról nyújt ismereteket. A CD-ROM további információkat tartalmaz az akváriumi berendezésekről. tengeri akváriumokról és az akváriumi halakról. Ráadásul játékok is találhatók rajta! Könyv és a CD-ROM-melléklet egymástól függetlenül is használható.

Bevezetés

TESCO-OTTHON Akvarisztika CD-melléklet
TESCO-OTTHON Akvarisztika CD-melléklet

Az állatkereskedés kirakatában vagy ismerősünk lakásán berendezett akvárium láttán vágyat érezhetünk arra, hogy otthon is élvezzük azt az érdekes és ugyanakkor végtelen nyugalmat sugárzó látványt, mit egy akvárium nyújt.

Az akvárium iránti vonzalom gyakran már gyerekkorban elkezdődik. Sok gyerek szeretne állatot tartani; de a család lakáskörülményei vagy a szülők ellenállása — „sokba kerül, zajos, piszkos, büdös” stb. — miatt a választás nehéz. Ilyenkor jöhet szóba egy akvárium telepítése. Az akvárium nem nagy, csupán a helyét kell némi odafigyeléssel kiválasztani — ebben könyvünk bőséges segítséget nyújt.

Egy akvárium felállítása nem igényel túl nagy beruházást. Be kell szerezni a medencét, a műszaki berendezéseket, a dekorációt, a növényeket és a halakat. A költségek attól függnek, hogy milyen akváriumot választunk. A műszaki berendezések között is vannak egyszerűbb és bonyolultabb, olcsóbb és drágább típusok. Kezdő akvaristának az egyszerűbb berendezéseket és a könnyen tartható halakat ajánljuk. Ezek kiválasztásához is segítséget nyújtunk könyvünkkel. A jól összeállított akvárium fenntartása már nem sok időt és ráfordítást igényel, viszont örömöt és a természet szeretetét kapjuk cserébe.

A CD-melléklet a Panem Multimédia Stúdióban készült.ISBN:
963-9090-91-3
Méret:
20 x 15 cm
Oldalszám:
64
Kötés:
papírkötés keménytáblás cérnafűzés
Példányszám:
Nyomtatta:

KÉPEK:
Katalógusba került:
2011-07-15 óta szerepel a katalógusban.
Frissítve:
2017-07-23 01:07

Adatok

Katalógusba került:

2011-07-15

Frissítve:

2017-07-23 01:07

Katalógus ID:

No. 5569


Kategória választó

Magyar akvarista könyvek (54) | Külföldi akvarista könyvek (13) | Haltani szakkönyvek (8) | Ismeretterjesztés (20) | Akvarista lapok, folyóiratok (8) |

Magyar akvarista könyvek kategória fajböngésző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük