Fórum

 

Notifications
Clear all

Egy akváriumba hány halat tegyümk?

Oldal 2 / 2
   RSS

0
Topic starter

Fontos és nagyon lényeges dolog, hogy egy akváriumba hány halat teszünk, és milyen más fajokkal társítjuk. Nagyon lényeges alaposan utánnajárni, és kérdezni, mielőtt önként elhatározunk valamit. Ezért fontos, hogy lehetőséget adjunk a kérdezésre ezen témában is!

18 Answers
0
Topic starter

Természetesen elférnek, és ki is jönnek egymással, de a kaméleon vértesharcsából javasolnék 3-4 példány tartását, mivel szeretnek kisebb csoportban élni. Az L46-os zebra is igazándiból akár párban, akár 3-4 fős csoportban jól érezné magát, de az eléggé nagy költségekkel járna. Persze a Hypancistrusok magukban is tarthatóak.

0

Köszönöm a választ ez jó hír  


[ Módosítva 2015 február 22, 21:39:19 ]

0

Sziaztok

Kezdő vagyok még nincs betelepitve  a halak 60 l akvárium van igy megszeretném kérdezni hogy 2 alga evő, 4 neon hal,4 guppi, 4 molly,4 garnéla rák,3 kuli-kuli az sok lenne e bele és ők élhetnek-e együtt ? 

0
Topic starter

Szia!

Ezen a társításon pár dolgot változtatni kellene.

Egyrészt, milyen algaevőről van szó? Rengeteg fajuk van, és nem mindegy, melyiket választod, sokuk könnyen kinövi ezt az akváriumméretet.

A neonhalak rajhalak, legalább 6-8 példányt kell együtt tartani. A társításból a mollikat én inkább kihagynám, nagyobbra is nőnek, és nem is egyezik meg az igényük a neonhalakkal például (a neonhal hidegebb és lágyabb vizet, a molli meleg és keményebb vizet szeret). A párduccsíkok számát is jó lenne legalább 5-6 példányra emelni, hiszen ők is csoportosak. 

Oldal 2 / 2
Share: