Brachygobius mekongensis – Mekongi darázsgéb

Loading

A mekongi darázsgéb a kisebb termetű darázsgébek csoportjába tartozik, alig nő nagyobbra 1,5 cm-nél. Teste teljes egészében ezüst alapszínű, sárga színt nem találunk rajta.

Homaloptera confuzona – Tarka hegyiforrás csík

Nyúlánk, hosszúkás, magas hátú és hegyes fejű csíkféle. Alapszínezete halvány sárgásbarna.

Akváriumi halak – Mary Bailey, Nick Dakin

A könyvben olvashatunk: • A víz minőségéről, kémiai összetételéről és tisztításáról • A halak kiválasztásáról és gondozásáról • Az akvárium összeállításáról és felszereléséről • A legismertebb díszhalcsoportokról • Nyolcféle biotóp-akvárium elkészítéséről A szerzők, Mary Bailey és Nick Dakin az akvarisztika sokszínű világába kalauzolják el az AKVÁRIUMI HALAK olvasóit. Az akvarisztikai ismeretek alapjaként megismerkedünk a különféle fajok természetes körn yezetének főbb jellemzőivel.

A legkedveltebb díszhalak – Jörg Vierke

Az állatkereskedésben a díszhalak kínálata rendkívül nagy. A vásárló a bőség zavarával küzd, ezért szüksége van egy szakember tanácsára, mind a választás, mind a gondozás tekintetében.

Akváriumi halak – Dick Mills

Képes ismertető 500-nál több, akváriumban tartható tengeri és édesvízi halrólELŐSZÓManapság a sokféle alakú és csodálatos színekben pompázó halak százai közül válogathatunk akváriumunkba. Jó részük tartása kevés időt és csekély technikai ismeretet igényel.