2015 június díszhala: az indigósügér

A reviervédő, szájköltő "Mbuna" sügerek közül az egyik legnépesebb, legnépszerűbb nem a Melanochromis. Hazánkban valószínűleg ezeket a sügereket tartják a legtöbben, és a kereskedésekben is rendszeresen vásárolhatók.

2014 június hó hala a narancs límia

Beköszöntött a nyár, ez két dolgot jelent oldalunk projektjei szempontjából:
– egyrészt lezárult az Év díszhala 2014 jelöltjeinek bemutatása a Hónap hala rovatunkban, tehát most már egy teljesen új, szabadon választott fajról olvashatnak cikket kedves olvasóink
– másrészt pedig az Év díszhala új lendülettel folytatódik, és már nem sok választ el minket attól, hogy a lazacvörös kalászhal tartásának és tenyésztésének rejtelmeiben is elmerüljünk.
Továbbá azt is örömmel jelenthetem be, hogy jó néhány hónapnyi szünet után lassan, de biztosan folytatódik oldalunk felülvizsgálata, ellenőrzése, szükség esetén javítása. .

2012 Június díszhala: Haraldschultz páncélosharcsája

Kissé megkésve, bár annál nagyobb szeretettel adjuk közre június Hónap halát, ami nem más, mint Haraldschultz páncélosharcsája! Reméljük sokaknak nyeri el tetszését eme faj, továbbá meg kell jegyeznünk, hogy ez az első alkalom, hogy Corydoras páncélosharcsát mutatunk be, annak ellenére, hogy sok hódolójuk akad idehaza is. .