Az év díszhala

2013 díszhala (6 cikk)
2012 szeptember 23 -
Díszhalválasztás - Sikeresen lezajlott az Év díszhala 2012 projekt, melynek keretében alaposan megismerkedhettünk a nyertes zebraharcsával, de a kezdeményező honlap felületén jelentek meg cikkek a további helyezettekről is. Tavaly csak későn kezdtük el a szavazatok gyűjtését, de idén ez másként lesz, hogy minél pontosabb és hitelesebb képet kaphassunk. Ennek okán már október elejétől megkezdjük a szavazatok gyűjtését, ami az indító honlapon december 25-ig tart majd, a segédkező <br />..tovább »

Cikkek:

Beküldve: 2012. szept 23.- (Megtekintve: 1938) Nyomtatás tartalom pdf file létrehozása tartalom
Tavaly csak későn kezdtük el a szavazatok gyűjtését, de idén ez másként lesz, hogy minél pontosabb és hitelesebb képet kaphassunk. ...<br />..tovább »
Beküldve: 2012. dec 27.- (Megtekintve: 1216) Nyomtatás tartalom pdf file létrehozása tartalom
A szavazást is segítő társoldalainkon (www.fisch.hu; www.diszhal.info ) összegyűjtött szavazatok a következőképp alakultak: a www.gabrinus.hu –n és a www.diszhal.info –n ...<br />..tovább »
Beküldve: 2012. dec 31.- (Megtekintve: 2906) Nyomtatás tartalom pdf file létrehozása tartalom
Év díszhala 2013 1. fejezet Rendszertan, faji hovatartozás, kinézet Ezen felül elhanyagolhatatlan a köszönetnyilvánítás. Egyrészt olvasóinknak köszönjük meg a szavazatokat, hisz több ...<br />..tovább »
Beküldve: 2013. márc 05.- (Megtekintve: 2195) Nyomtatás tartalom pdf file létrehozása tartalom
Öves díszcsík (Chromobotia macracanthus) Természetes élőhely, biotopitás, célszerű társítás Akárcsak tavaly, most is leírom, hogy ez ...<br />..tovább »
Beküldve: 2013. ápr 28.- (Megtekintve: 2039) Nyomtatás tartalom pdf file létrehozása tartalom
Öves díszcsík (Chromobotia macracanthus) Tartás, gondozás Sokak által kedvelt, és bizton állíthatom, tartott halról is ...<br />..tovább »
Beküldve: 2013. júl 03.- (Megtekintve: 2459) Nyomtatás tartalom pdf file létrehozása tartalom
Tenyésztés Természetvédelmi helyzet Viselkedés, díszcsík-szokások Idei szériánk zárására meglehetősen komplex témát választottam. Az alcímek, melyek témáinkat jelölik, igazándiból mind-mind külön misét ...<br />..tovább »