| Megtekintve: 1 072

2015 augusztus 20. mobil barátság és új arculat

Mobil barátság
Mobil barátság

Tegnaptól teljesen megújult lapunk, új arculatunkat remélem visszatérő olvasóink is értékelik majd, de annak is tetszeni fog, aki eddig még nem látogatott el hozzánk.

Új nevet is kaptunk, ezentúl Akvarista Lexikon néven folytatjuk pályafutásunkat, a jó öreg gabrinus.hu-t nyugdíjaztuk.

Ezenkívül, de fontosság szerint, lehet, hogy a legjobb dolog: lapunk teljesen mobil- és tabletbarát lett! Ehhez teljesen át kellett alakítani a teljes oldalszerkezetet, de biztosan megérte, mert ezentúl mobileszközökön is könnyebben olvasható az összes információ díszhalainkról, vízinövényekről és a későbbiekben terveink szerint gerinctelenekről is.

Tervezzük egy a teljes akvarisztikát átölelő címszavakból álló lexikon formátumú adatbázis létrehozását is, ezt a későbbiekben folyamatosan fejlesztjük Márkkal és lektorainkkal.

Folyamatosan javítjuk és bővítjük a már meglévő adatokat, megpróbálunk lépést tartani rohamosan fejlődő hobbinkkal és a tudományos nevek naponta történő változásával.

Utoljára pedig szeretnék még beszámolni egy az olvasóközönséget nem közvetlenül érintő változásról is: elkezdtük oldalunk keresőbaráttá alakítását is, ezt a munkát folyamatosan végezzük – legelőször a katalógus linkjeit újítottuk meg, de szeretnénk a teljes oldalt linkjeit megújítani. Ezzel azt a ravasz tervünket kívánjuk megvalósítani, hogy magasabb Rank-helyezést kapva a keresők előkelőbb helyre rangsorolnak és ezáltal több olvasót csalogathatunk eddigi hűséges rajongóink mellé.

Tehát mobilra föl, kellemes olvasást és böngészést kívánok mindenkinek!

Kategória választó

Szakkönyvek (4) | Díszhal (7) | Haltudomány (5) | Növények (2) | Tenyésztés (1) | Egyéb hírek (35) |

Egyéb hírek kategória fajböngésző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük