| Megtekintve: 923

TerraPlaza vol. 10.

2013 a TerraPlaza éve!

Egy biztos, ezt bátran kijelenthetjük, hiszen eddig szokásosan csak februárban, azaz egyszer lett volna börzénk, de már most, 6. hó közepén harmadik Terrával jelentkezhetünk!

Ezt mindenféleképpen jó hírként konstantáljuk, mert ezek szerint a hazai kisállattartás is fejlődik, és igény van a börzékre. Az előző áprilisi rendezvény is a szokásos hatalmas látogatottsággal bírt, akvarisztikai kiállítók és standjukon a különböző ritkaságok is szép számmal megjelentek. Akár ritka nano halakra vagy törpesügérekre, amerikai páncélosharcsákra gondoljak, akár a közismertebb fajokra, akár nagytavi sügérkavalkádra, mindenképpen érdemes megtekinteni a kiállítást. Áprilisban még a szemfüles vásárlók édesvízi rájaritkaságot is megpillanthattak.

Szinén újdonságként kerültek megrendezésre a hüllős előadások is, de az AME szervezésű akvarisztikai előadássorozat egyaránt jól sikerült!

Bár nem TerraPlaza, de idén az akvarisztika már a Syma csarnokban megrendezett hüllős szakkiállításon- és börzén is szerepet kaphatott, úgyhogy már most eredményes az év, de ennek ellenére – hozzáteszem nagy örömünkre – ismét TerraPlaza!

A nemzetközi kiállítás és vásár június 16-án kerül megrendezésre, 10-től 17 óráig történő nyitvatartással.

A jegyárak hasonlóan alakulnak, 6 év alatt ingyenes a belépés, diák/nyugdíjas jegy 1000 Ft, felnőtt jegy 1500, míg a limitált szakmai jegyek, melyekkel reggeli 9 órától kényelmesen körbe lehet járni a börzét, 1800 Ft-ba kerülnek. E jegyek 8 órától válthatóak, 300 db-os limitált kiadásban. AME tagoknak a belépés ingyenes!

13 órától 500 Ft-os kedvezmény jár kupon felmutatásával, ami a szórólapról nyerhető. A kedvezmény családi jegyeknél vehető igénybe.

A MÁV ismét 50%-os kedvezményt biztosít a TerraPlaza-ra látogatók számára.

Újdonság!

A helyszín megváltozott!

Ezen a börzén búcsút inthetünk a már megszokott, bár kicsit szűkös ELTE épületnek, a börze a pesti oldalon, a Lurdy ház 1. emeletén lesz! Pontos címe: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Mélygarázsban fizetős, egyébként ingyenes parkolási lehetőség. A megközelítésről és a jegyelővételről a rendezvény weboldalán további információk nyerhetők!

www.terraplaza.hu

Kategória választó

Szakkönyvek (4) | Díszhal (7) | Haltudomány (5) | Növények (2) | Tenyésztés (1) | Egyéb hírek (35) |

Egyéb hírek kategória fajböngésző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük