| Megtekintve: 3 727

TerraPlaza vol.7.

2012. október 14.

TerraPlaza vol. 7.

TerraPlaza vol. 7.
TerraPlaza vol. 7.
A szokásos módon fergeteges hangulatú díszállat kiállítás- és vásár várható az ELTE épületében. A „szokásos” méretű, bár így sem kicsi alapterületű börze rengeteg érdekes lehetőséget, élményt kínál a kilátogatóknak. Nézzünk meg egyből néhányat példának:

Eddig 113 kiállító, kereskedő, tenyésztő jelezte jelenlétét, náluk biztosan lehet valamilyen érdekes újdonságra szert tenni.

A terraristák bőséges gyík, leguán, agáma, kaméleon, sikló, óriáskígyó, béka, madárpók szinte kimeríthetetlen tárházából válogathatnak, és még sorolhatnám a pikkelyes és szőrös kisállatok jelenlévő fajainak sorát.

Az akvaristák esetében sincs ez máskép, hisz nem egy és nem kettő tenyésztő és kereskedő foglalt már le asztalt. Megtalálhatóak lesznek az ismertebb halak (betta, guppy) és a különlegességek egyaránt (L-es harcsák, törpesügérek, díszcsukák, ritka páncélosharcsák, stb.)

Természetesen az Akvaristák Magyarországi Egyesülete és az Akvárium Magazin is kint lesz a börzén. Az AME asztalánál lehet szebbnél szebb magyar, német és angol nyelvű szakkönyvekből válogatni, és az Akvárium Magazin is természetesen beszerezhető. Ezen felül még élő eleségek mikroszkópos vizsgálatára is lehetőség nyílik.

Ahogy az már megszokott, előadások idén is várhatóak. Az előadások csak akvarisztikai témákban kerülnek megrendezésre, és különböző érdekes témákban. Mit ne mondjak, az érdeklődő akvaristáknak nehéz lesz a választás. Az előadások a következő sorrendben következnek:

13:00 Felkészülés a télre, az akváriumok fűtése (Rónaszéki Péter)

13:30 Élő eleségek az akvarisztikában (Remete Mary)

14:00 Az Apistogrammák világa (Dóczi Csaba)

14:30 Harcsaritkaságok (Liziczai Márk)

A TerraPlaza további programjai között van még például a játszóház, madárpókok vizsgálata mikroszkóppaé vagy épp az ásványtani kiállítás.

10-17 óráig látogatható a börze!

Helyszín:

ELTE TTK

1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/C

Jegyárak:

Felnőtt: 1200 Ft

Diák és nyugdíjas: 1000 Ft

Családi jegy: 2900 Ft (13 óra után szórólapon található kuponnal 500 Ft kedvezmény kapható)

6 éves kor alatt ingyenes!

Az AME tagok érvényes tagsági igazolvánnyal ingyenesen léphetnek be!

Bővebb információ:

www.terraplaza.hu

Kategória választó

Szakkönyvek (4) | Díszhal (7) | Haltudomány (5) | Növények (2) | Tenyésztés (1) | Egyéb hírek (35) |

Egyéb hírek kategória fajböngésző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük