| Megtekintve: 4 683

TerraPlaza vol. 8.

TerraPlaza vol 8
TerraPlaza vol 8
2013. február 10-én újra megrendezésre kerül a TerraPlaza akvarisztikai és terrarisztikai börze, idén első, összesen 8. alkalommal!

A börze – mint mindig – színvonalas programokkal és hatalmas házikedvenc-kínálattal várja a kilátogatókat. A hatalmas látogatottsága a börzének ezt minden bizonnyal jól tanusítja.

Az akvaristák most is rengeteg különféle díszhal közül válogathatnak, akár egyenesen a tenyésztőtől megvásárolva, akik nagy szaktudásuknak hála kitűnő információkkal szolgálhatnak a vevőiknek. Kihagyhatatlan része az akvarista standoknak az Akvárium Magazin és az AME standja, ahol magyar, angol és német nyelvű szakkönyvek tárházából egy kész könyvtárat szerezhetünk be, de az ezidáig megjelent (az újraindítás óta!) összes Akvárium Magazinból kaphatóak példányok. A két stand szinte egybeforrt, ahol a hazai szakma legjava segít tapasztalatokkal és jótanácsokkal ellátni a kérdezőket, így akvarisztikai szaktanácsadás címén is forduljunk az egyesület asztalánál ülőkhöz bizalommal.

Az AME által szervezett előadások a következők lesznek:

Magyarország vízrendszerének malakológiai faunája (Zsadányi Ágnes, AME)

Az akvarisztika buktatói (Rónaszéki Péter, AME)

Terráriumi és akváriumi növények (Molnár Bálint, AME)

Díszhaltenyésztés (Pasaréti Gyula, AME)

Persze a terraristák sem maradnak kiszolgálatlanul, rengeteg kígyó, béka, agáma, gekkó, varánusz, leguán, kaméleon, madárpók, botsáska, szkink és még ki tudja mi minden csoda lény várja őket!

A már említett színvonalas programok persze most sem maradnak ki, napokon belül kiderülnek az előadások címei, előadói, de abban biztosak lehetünk, hogy az akvarista szakma legjobb szakemberei kapják a megtiszteltetést, hogy beszéljenek valamely érdekfeszítő témákról!

Az előadások teljesen ingyen meghallgathatóak, de persze a belépti díjat akkor is meg kell váltani, ha csak az előadásokra megyünk.

A pontos adatokról, árakról, időpontokról alább tájékozódhatnak!

A TerraPlaza most két újdonsággal is szolgált, ez is kiderül!

Nyitvatartás, helyszín

Nyitvatartás

2013. február 10.

10-17 h

Utazz 50%-al olcsóbban TerraPlaza-ra!

A MÁV-START Zrt. a 2013. február 10-én megrendezésre kerülő TerraPlaza vol.8. rendezvényre utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt nyújt a teljesárú jegy árából.

Részletek …

Jegyárak

Felnőtt: 1500 Ft

Diák/nyugdíjas: 1000 Ft

Limitált szakmai jegy: 1800 Ft 9:00-tól 500 fő a 10-órai nyitás előtt bejuthat a TerraPlaza-ra, a jegy mellé pusz ajándékokat kap. Megvásárolható a helyszínen 8:00-tól.

6 éves kor alatt ingyenes!

13:00 -tól a szórólapon található kupon bemutatásával 500 Ft-al olcsóbban jöhetnek be családok (két felnőtt és minimum egy gyermek [14 éves korig]).

Helyszín

ELTE TTK

1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/C

Közkívánatra áprilisban is lesz TerraPlaza!

Kategória választó

Szakkönyvek (4) | Díszhal (7) | Haltudomány (5) | Növények (2) | Tenyésztés (1) | Egyéb hírek (35) |

Egyéb hírek kategória fajböngésző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük