| Megtekintve: 2 241

TerraPlaza vol. 9. – Közkívánatra!

TerraPlaza vol.9
TerraPlaza vol.9
Április hónapban nem elég, hogy átlagos feletti halas-hüllős börzeszám uralkodik fővárosunkban, még az újításokból is jócskán kijutott most.

Elég nagy meglepetést jelentett az is, hogy a Terrarisztika Budapest Börzén halas eladókat, kiállítókat is fogadnak, de nem kevésbé az sem, hogy közkívánatra egy áprilisi TerraPlaza-t is szerveznek, így 2013-ban a „sima” TerraPlaza-ból 3 rendezvényen is részt vehetnek az érdeklődők.

Jelen pillanatig 99 kiállító neve került listára, de ez még bővülni fog a TerraPlaza honlapja szerint, így megintcsak egy remek börze elé nézünk, valószínűleg ez a látogatók tömegében is be fog igazolódni.

A szokásos remek programok szintén várhatóak, mint például az AME és AM standjánál élő eleségállatok mikroszkópos megfigyelése, szaktanácsadás, valamint az AME szervezésében előadások, amik témáit később még itt is publikáljuk.

A jegyárak:

– felnőtt jegy: 1500 Ft

– nyugdíjas/diák jegy: 1000 Ft

– 6 éves kor alatt ingyenes

– 3500 Ft-ért családi jegy váltható, amire a szórólapok kuponjának felmutatásával 13 órától 500 Ft kedvezményt is kaphatnak még a látogatók

ÚJDONSÁG: limitált szakmai jegyek vásárolhatók 1800 Ft-ért, amikkel 500 kiváltságos koránkelő már 9 órakor, egy órával a hivatalos nyitás, és természetesen a tumultus előtt, betekinthet a börzére, és megkezdheti beszerző körútját!

A MÁV ismét 50% kedvezményt nyújt a TerraPlaza-ra utazóknak, amiről bővebben a rendezvény honlapján (www.terraplaza.hu) olvashatnak.

2013.04.14-én a szokásos időben (10-17 óra), a szokásos helyen (ELTE TTK; 1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/C) TerraPlaza vol. 9.!

Kategória választó

Szakkönyvek (4) | Díszhal (7) | Haltudomány (5) | Növények (2) | Tenyésztés (1) | Egyéb hírek (35) |

Egyéb hírek kategória fajböngésző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük